Event

Det går att hyra mitt utbildningskök och vardagsrum för exklusiva sittningar eller möten i avskildhet. Detta är en annorlunda upplevelse i vacker miljö för ditt möte med viktiga affärsbekanta! Eller kanske för familjemiddagen när ni vill vistas i en fin hemmiljö med god service och samtidigt kunna hålla tal och inte störas av andra gäster.

Matlagning – Släpp lös husmodern inom dig!

I vår mat- och trädgårdsstudio skördar vi örter & grönsaker i trädgården och lagar mat tillsammans i lantköket med havet rakt utanför. Lisa och andra kockar i hennes nätverk håller matlagningskurser för ditt sällskap. Vi lär oss bland annat att torka kryddor, stycka och steka perfekt kött, röka på träflis, bryna smör samt göra en perfekt majjo. Andra aktiviteter är vinprovning med mat, ölbryggning, fiska från bryggan, ostkurs med lokala ostmakerskan eller skörda i skogen.

husmorsbild5
ica

Konferens

I vår matsal kan ni även konferera i avskildhet och lugn. Passar perfekt för den lilla gruppen. Ni äter hembakt med starkt kaffe och god middag eller lunch. Kanske en stund utomhus på terrassen också för att hämta energi.

Hideaway i naturen

Hemma hos i jugendvillan från 1905 har ni en intagande utsikt rakt över trälhavet åt alla håll. Ni kan sitta vid vattnet på bryggan och se solen gå ned i havet. Vi kan ordna örtbehandling eller massage med erfaren massageterapeut på bryggan om ni vill ha wellness-aktiviteter. Vi kan också med samarbetspartners ordna båtturer, vattenskoter eller andra aktiviteter

_76A8339jul 01 2015
IMG_0866

Den stora festen vid vattnet

På vår tomt finns en lång gräsmatta precis vid vattnet där vi kan sätta upp ett tält. Ett alternativ för den större festen med en fantastisk miljö. Inklusive solnedgång på sommaren. Anländ med stil med båt till vår brygga och stig iland direkt på festen. Vill be er observera att vi dock inte får spela musik i vårt etablissemang och reglerna säger att vi måste stänga 22.00. Varmt välkomna med er förfrågan.

För offert och bokning, ring 070 200 94 14 eller skicka ett mail till bokning@husmorlisa.se

Jag vill bara tacka dig ännu en gång för vår vistelse hos dig i tisdags. Samtliga deltagare var otroligt imponerade av din mat och inspirerade ditt värdskap och glödande personlighet. Du bjöd på en fantastisk och unik upplevelse som vi sent kommer glömma! – Företagsgäst april 2016