Husmor Lisa får höjd poäng i White Guide

16 mar Husmor Lisa får höjd poäng i White Guide

Goda nyheter!

White guide har varit och testat Husmor Lisas restaurang och gett restaurangen ett nytt, högre betyg. Vi är stolta och glada över att ha fått hela 27 matpoäng, samt hamnat i GOD KLASS. Läs mer i boken eller här på hemsidan:

http://www.whiteguide.se/restaurang/husmor-lisa-fine-home-dining

IMG_7513 White guide-boken finns att köpa hos Husmor Lisa för 200 kr.

TakeOver blev Årets Banbrytare
Årets Banbrytare är en utmärkelse som hyllar förnyelse. Den ges till en satsning som tagit ett radikalt grepp inom det gastronomiska eller innoverat restaurangkulturen, vilket resulterat i en annorlunda och njutbar restaurangupplevelse med fortsatt potential. Med utmärkelsen Årets Banbrytare premierar White Guide en intressant utvecklingslinje i svensk restaurangvärld just nu. Lisa har tillsammans med Linn Söderström drivit projektet TakeOver Sverigeturné under 2016 och besökt restauranger som Ekstedt, Bloom in the Park och nu senaste drivit Potus Pocket City i en hel månad med över 20 kockar som skapat olika rätter. TakeOver är en turné med kockar som endast är kvinnor och består av ett nätverk på över 150 kockar.Lisa och Linn är enormt stolta över att ha gjort skillnad i branschen i en väldigt viktig fråga.
Här är motiveringen:
För att med en smart pop-up-turné lyft fram och skapat efterlängtad buzz kring kvinnliga förebilder i restaurang-köken, med några av Sveriges främsta kockar vid grytorna.
Läs mer här:
http://www.whiteguide.se/sites/default/files/press_white_guide_2017_vinnarelistor_6mar_0.pdf
IMG_7509
IMG_7537
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.