Jobba hos Husmor Lisa

Just nu söker vi följande tjänster

Husmor Lisa är en restaurang med egna odlingar, precis vid vattnet, på Resarö, 35 minuter med buss från Stockholm city. Gästerna äter i vår matsal med ärvda möbler och på eget äldre porslin. Vi arbetar med hög ambition på maten och har öppet fre-lör samt sällskap andra dagar året om. Vi söker både fast och tillfällig personal för vår verksamhet. Husmor Lisa är inte en stor restaurang varför jag söker flexibla personer som kan hoppa in och hjälpa till med hela leveransen.

 

Kock till Husmor Lisa – Fine Home Dining i skärgårdsmiljö, deltid

Nu söker vi en kock till Husmor Lisa. Här arbetar du med unika råvaror och med matlagning från jord till bord. Råvaran finns utanför fönstret och vi hämtar hos bönder i skärgården. Du arbetar i en vacker miljö precis vid havet i ett bra planerat restaurangkök. Du ser till att vi levererar mat lagad med perfektion och med höga ambitioner enligt vad vi kallar Fine Home Dining. Då vi är ett litet kök arbetar du med alla delar av menyn och har ansvar för leveransen enligt den strikt säsongsbetonade menyn. Du är involverad i inköp och menysättning i nära samverkan med Lisa. Förmånliga villkor och stort ansvar erbjuds rätt person.

 

Jobba extra som Servis

Vi söker serveringspersonal med viss restaurangerfarenhet – viktigast är dock en känsla för service och att du är noggrann. Ett plus är om du gillar inredning och att organisera så att rätt sak hamnar på rätt plats. Här får du jobba nära kök och möta nöjda gäster.

 

Service Manager & marknadsförare – deltid

En tjänst som ansvarig för hela matsalsupplevelsen, inklusive marknadsföring, bokning, servering, inköp & planering, kundkontakt, gästmottagande, sommelier, offert, dukning och inredning. Du kompletterar mig och gör att Husmor kan koncentrera sig mer på råvara och kök samt ledning av företaget. Du tar hand om gästerna och låter dem uppleva den unika miljön och de unika råvarorna. Gillar du inredning och att försöka få fram en vacker matsal utan att alltid köpa nytt är det ett plus, vi arbetar med ärvda möbler och återvinning. Vi dekorerar med naturen. Denna tjänst kräver tidigare erfarenhet från restaurangbranschen. Du ska vara kommunikativ, service minded, administrativt lagd och extremt driven då du får stort ansvar. Vi är en liten restaurang som drivs av familjen och därför måste du kunna rycka in i högt som lågt och trivas i en kreativ miljö. Intresse och kunskap om vin är ett stort plus.

 

Diskare

Framförallt disk före och under restaurangkvällarna. Mycket handdisk då allt vårt porslin är ömtåligt.  Städning av lokalen före och efter inklusive ibland fönstertvätt, dammning och polering av silver. Ev strykning och trädgårdsarbete. Noggrannhet och snabbhet är det viktigaste. Alla arbetsuppgifter går att lära sig, dock är det positivt om man är bekant med HAACP och hygienregler som gäller i restaurang . Bra att ha erfarenhet av restaurangdisk och lokalvård. Diskrummet har fin utsikt över vattnet och detta är en fin miljö för rätt person.

Säsongsvariation snitt 30-40 tim per vecka och december heltid plus extratimmar enl ök.

Läs mer på www.husmorlisa.se

Skicka ansökan till lisa@husmorlisa.se och beskriv varför just du passar för det här jobbet.